Kalender

Skåne Innovation Week 2017

29 maj - 02 juni • Skåne

Skåne Innovation Week är en hel vecka om innovation, entreprenörskap och regional utveckling som arrangeras av Region Skåne. Under veckan är hela Skåne en öppen arena  Läs mer »

Skåne Innovation Week är en hel vecka om innovation, entreprenörskap och regional utveckling som arrangeras av Region Skåne. Under veckan är hela Skåne en öppen arena för aktiviteter om hur Skåne ska bli världens mest innovativa region. Här kan ni läsa mer om veckan och/eller anmäla er aktivitet.

 

 

 

 

 

 

The Bridge Summit

22 - 23 augusti • Köpenhamn

The Bridge Summit är en tvådagars konferens som fokuserar på Hälsa och Välbefinnande samt Hållbara städer och Samhällen.

The Bridge vill driva samhället framåt genom att länka  Läs mer »

The Bridge Summit är en tvådagars konferens som fokuserar på Hälsa och Välbefinnande samt Hållbara städer och Samhällen.

The Bridge vill driva samhället framåt genom att länka vetenskap och näringsliv. Målet är att forskare och specialister inom life science och materialvetenskap möter entreprenörer, globala företag, opinionsbildare och investerare. The Bridge är en plats där nya affärsidéer uppstår, en plats för förändring och en uppmaning till handling. Varje år väljer man ut två av FN:s globala mål och koncentrera alla tillgängliga medel för att utforska de utmaningar som är kopplade till dessa mål. I år fokuseras det på målen Hälsa och Välbefinnande samt Hållbara Städer och samhällen. The Bridge erbjuder både digitala och fysiska forum där människor från hela världen kan ansluta sig och förvandla problem till möjligheter.

Här kan du läsa mer om The Bridge.