Uncategorized

Träning hemma

Jag är en av många som har hållit mig undan gymmet i dessa coronatider. Det är tråkigt på många sätt då jag älskar att gymma och det finns ju även så mycket mer möjligheter till olika övningar osv. Men eftersom jag kör mycket kroppsviktsövningar även på gymmet, typ chins, dips, situps med mera så har jag ändå lyckats få till det ganska så bra här hemma ändå.

Jag köpte nyligen ett maghjul och funderar också på att köpa en situpsbänk. Jag har en naturlig stång där jag kan göra chins och dips kör jag i soffan. Det funkar verkligen toppen och utöver detta så löptränar jag mycket med fokus på HIIT.

Min favoritrutin är cirkelträning på morgonen, Jag varvar chins, dips och maghjulet där jag försöker göra så många som möjligt av varje och vilar endast 15-20 sek.

Det bränner INTENSIVT kan jag säga 😀 Rekommenderas varmt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *