Uncategorized

Nytt år

Jag brukar sällan avge nyårslöften men för 2022 har jag faktiskt bestämt mig för att göra det. Jag tycker ju om att träna hemma och mitt övergripande mål är att ”komma i form”. Det är ju väldigt vagt så jag har brutit ut det i några delmål. Samt så vill jag lära mig grunderna i boxning, vilket länge har varit en dröm för mig.

Mina nyårslöften för 2022

  • Gå ner 7 kg
  • Lära mig grunder i boxning och gå en amatör sparring match
  • Springa milen under 45 min
  • Kunna göra en muscle up

Hur ska jag lyckas med ovanstående? Det viktigaste är helt klart motivationen och det har jag mycket av känner jag!

Att gå ner i vikt kommer nog komma som ett resultat av flera av punkterna. T.ex. att öva löpträning, boxning och muscle ups kommer bränna kalorier och göra mig mer fit. Sen ska jag även se över min kost och räkna kalorier.

För boxning ska jag köpa en boxsäck samt tillbehör. Handskar, lindor och ev. mitsar då jag har en kompis att träna med. Sedan ska jag efter någon månad hitta en klubb att träna med. Men jag vill känna på det lite själv hemma först och kommer ta hjälp av olika träningsvideor på youtube.

För att lyckas springa milen ska jag löpträna 3 gånger i veckan. Ett pass ska vara intervaller och de andra två ska jag springa milen och ta tid. Målet är att öka lite varje månad. Jag har även en smartklocka som jag kan använda för att se statistik med mera som kan optimera min träning.

För att lyckas med en muscle up ska jag styrketräna lite samt såklart öva på tekniken, jag kommer bland annat följa denna guiden.

Målet är då att klara allt senast 31 dec. 2022. Önska mig lycka till! 😀

Mina nyårslöften inom träning för 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *